Super League 2

Μάγκας Λεβαδειακός στη Νίκαια

Παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) και να φύγει με τον έναν βαθμό από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Χωρίς νικητή τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League 2 την Κυριακή (21/2), με τους Ιωνικό και Λεβαδειακό να μένουν στο 1-1 στη Νίκαια. Με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ψυχικά αποθέματα και να φτάνουν στην ισοφάριση, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να προηγηθούν με λατινοαμερικάνικη συνεργασία στο 27'. Όταν ο Ρόλε με πολύ ωραία κάθετη βρήκε τον Κάστρο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αμφότερες οι ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Με την κορυφαία να ανήκει στον Λεβαδειακό και στον Μεχία, το μακρινό σουτ του οποίου στο 31' τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναγνωστόπουλου.

Οι συνθήκες έγιναν ακόμα πιο ιδανικές για τον Ιωνικό στο 63', καθώς η ομάδα της Βοιωτίας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Μύγα. Παρόλα αυτά, οι Νικαιώτες δεν κατάφεραν να προστατέψουν το προβάδισμά τους, αφού ο Λεβαδειακός ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα (69') χάρη σε κεφαλιά του Νίκα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρίνου. Με το σκορ να μένει ως είχε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και παρά το δοκάρι των γηπεδούχων με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μάναλη στο 79'.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εκφράστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα από τον προπονητή τους, Σωτήρη Αντωνίου.

Ένα αποτέλεσμα που ανέδειξε σε μεγάλο κερδισμένο της αγωνιστικής τον Εργοτέλη, ο οποίος μετά το πέρας της ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Στο +1 από τον 2ο Ιωνικό (18β.) και στο +2 από τον 3ο Λεβαδειακό (17β.), οι οποίοι έχουν και ένα ματς περισσότερο.



Σε ό, τι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής, ο Διαγόρας πήρε σπουδαίο «διπλό» (1-0) στα Τρίκαλα επί της τοπικής ομάδας. Σε μία αναμέτρηση που σκόραρε μόλις στο 2' (Σμυρλής) και στην οποία αγωνίστηκε με εννιά παίκτες από το 81' και μετά, εξαιτίας των αποβολών του Μπαστακού (81') και του Κάκκου (87'). Χάρη στο τρίποντο αυτό οι φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν με τον Λεβαδειακό.

Στην 5η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Ξάνθη (15β.), η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας του ΟΦΙ χάρη στην γκολάρα του Τάτου στο 84' (έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 77', εξαιτίας της αποβολής του Έμπερτ). Τέλος, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε 1-0 τα Χανιά με τέρμα του Ομπράντοβιτς στο 61'.







Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο (20/2)


Εργοτέλης-Παναχαϊκή 1-0
(71' Μπουρσέλης)

Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης 0-0

Κυριακή (21/2)

Ιωνικός-Λεβαδειακός 1-1
(27' Κάστρο – 69' Νίκας)

Ξάνθη-Ιεράπετρα 2-1
(25' Σιατραβάνης, 84' Τάτος – 42' Βογιατζής πέν.)

Απόλλων Λάρισας-Χανιά 1-0
(61' Ομπράντοβιτς)

Τρίκαλα-Διαγόρας Ρόδου 0-1
(2' Σμυρλής)

Το πρόγραμμα της επόμενης (11ης) αγωνιστικής:

Σάββατο (27/2)

Διαγόρας-Καραϊσκάκης (14:45)
ΟΦ Ιεράπετρας-Τρίκαλα
Χανιά-Ιωνικός

Κυριακή (28/2)

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (14:45)
Παναχαϊκή-Ξάνθη
Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας

Διαβάστε ακόμα:


Απίθανη γκολάρα του Τάτου με βολέ από τα 30 μέτρα! (video)


Τρένο ο Εργοτέλης, πάτησε και την Παναχαϊκή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x