Ελλάδα

Ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού

Ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού έστειλαν οι ακαδημίες του ΠΑΟ Καλυβίων.

Πριν από το κυριακάτικο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας του σωματείου με την Σταμάτα (2-2), οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής και οι προπονητές τους έβγαλαν κόκκινη κάρτα στο σχολικό bulling.

Τα παιδιά που κατέκλυσαν την κερκίδα του γηπέδου των Καλυβίων, συνόδευσαν τους παίκτες των δυο ομάδων, οι οποίοι φορούσαν μπλουζάκια με το σχετικό μήνυμα κατά του φαινομένου.

Στη συνέχεια, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας παρακολούθησαν τον αγώνα και με τις φωνές τους έδωσαν διαφορετικό χρώμα στην εξέδρα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Καλυβίων, Κυριάκος Ζαχαράκης, τόνισε: «Η εκδήλωση αυτή έχει σκοπό να δείξει στα παιδιά το ευ αγωνίζεσθαι και την αποξένωση της βίας από το γήπεδο και το σχολείο. Τα παιδιά έρχονται εδώ για διαπαιδαγώγηση και να περνάνε καλά και όταν αυτά περνάνε καλά, περνάμε και εμείς καλά".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Γιώργος Καπουράνης, υπογράμμισε: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να παίζουν στο γήπεδο. Υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις και μία από αυτές που αξίζει συγχαρητηρίων ο ΠΑΟ Καλυβίων και ο πρόεδρος του συλλόγου είναι η σημερινή, για ένα θέμα πάρα πολύ επίκαιρο που είναι ο σχολικός εκφοβισμός και όχι μόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x