Ελλάδα

Πήρε το «αιώνιο» ντέρμπι στους Έφηβους ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καλαφάτης», χάρη σε τέρμα του Ναλιτζή στο 7’ και τον προσπέρασε στην βαθμολογία του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Επιστροφή στις νίκες για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού, που επικράτησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ17, με 1-0.

Οι «πράσινοι» έδειξαν προσωπικότητα και χαρακτήρα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ανασυντάχθηκαν άμεσα και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη επί των «ερυθρόλευκων» στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Νίκη που τους φέρνει πάνω απ’ τον Ολυμπιακό, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό πέντε νίκες και μόλις μια ήττα έπειτα από έξι αγώνες.

Στα του αγώνα, τώρα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 5' αλλά το σουτ του Παπακαννέλου κατέληξε άουτ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα και μάλιστα το έκανε σκοράροντας…

Στο 7ο λεπτό ο Νότας, έπειτα από ωραία ενέργεια απ’ τα δεξιά, έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Ναλιτζή, ο οποίος με σουτ από κοντά πέτυχε το 1-0!

Τρία λεπτά μετά, ο Πιτσώτης σούταρε μέσα απ’ την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 42' ήταν η ώρα του Ολυμπιακού για να απειλήσει, όμως το σουτ του Μοίρα δεν βρήκε στόχο.

Στο 57ο λεπτό το «τριφύλλι» άγγιξε το γκολ όταν η σέντρα-σουτ του Ρομάνο, κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Κωστούλα, κατέληξε στο δοκάρι των Πειραιωτών.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ακόμη δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά το σουτ του Λάζαρη στο 64' ήταν άστοχο, ενώ μετά από τρία λεπτά ο Μακρής απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πιτσώτη.

Παναθηναϊκός: Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Δάμης, Πιτσώτης, Λιατίφης, Νικολετόπουλος, Λάζαρης (78' Γεωργουλάκης), Νότας (90' Ορμενάι), Τόμπρας (50' Ρομάνο), Ναλιτζής.

Ολυμπιακός: Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης (76' Μαυρόπουλος), Φαναράς (59' Κακάκιος), Πρεκατές (59' Αλαφάκης), Μοίρας (76' Μουζακίτης), Παπακανέλλος, Γατόπουλος (44' Δρόσος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x