Ισπανία

Και ο Ιέρο υποψήφιος για τη Ρεάλ

Δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας καταγράφει και τον Φερνάντο Ιέρο ανάμεσα στους υποψήφιους να διαδεχθούν τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης…

Η ονοματολογία αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν… δίνει και παίρνει! Ο Μίτσελ είναι ο τελευταίος προπονητής που γράφτηκε από την «AS» ως υποψήφιος να αντικαταστήσει τον «Ζιζού», με τον Φερνάντο Ιέρο να… παίρνει τη σκυτάλη τώρα…

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η διοίκηση των «μερένγκες» έχει αποφασίσει να προσλάβει για προπονητή κάποιον που θα έχει «υπηρετήσει» τη Ρεάλ στο παρελθόν, προκειμένου να γνωρίζει… πρόσωπα και καταστάσεις.

Κάπως έτσι, προφανώς, ταιριάζει… γάντι και ο Ιέρο, αφού εκτός από μια τεράστια καριέρα με τη Ρεάλ ως παίκτης, ο 50χρονος παλαίμαχος υπήρξε και τεχνικός διευθυντής της «λευκής βασίλισσας» από το 2007 ως το 2011, ενώ τη σεζόν 2014-15 ήταν άμεσος συνεργάτης του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιέρο κάθισε πέρυσι στον πάγκο της Οβιέδο, με την οποία τερμάτισε στην όγδοη θέση της Σεγούντα Ντιβιζιόν με απολογισμό 17 νίκες, 10 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x