Γενικά

Και ο Λούτσο Γκονσάλες στη Ρίβερ!

Μετά τους Πάμπλο Αϊμάρ και Χαβιέρ Σαβιόλα, η Ρίβερ Πλέιτ ετοιμάζεται να αποκτήσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που ανέδειξε στο παρελθόν. Ο λόγος για τον Λούτσο Γκονσάλες.

Την ημέρα που ο Χαβιέρ Σαβιόλα έκανε την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ και ακολούθησε τον φίλο του Πάμπλο Αϊμάρ στους «εκατομμυριούχους», οι οποίοι φέρονται να βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να πάρουν έναν πρώην ποδοσφαιριστή τους.

Ο λόγος για τον Λούτσο Γκονσάλες, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μαρσέλο Γκαγιάρδο (προπονητής της ομάδας) βρίσκονται κοντά στον αργεντίνικο σύλλογο.

Μετά την Πόρτο ο 34χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ραγιάν και η Ρίβερ του δίνει τη δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x