Euro 2016

Εθνική... παραλίας!

Μία ημέρα μετά την ήττα της Εθνικής από τη Φινλανδία (και με αγώνα τη Δευτέρα), Χολέμπας και Μήτρογλου δεν δείχνουν να τους καίγεται καρφάκι, απολαμβάνοντας το μπάνιο τους.

Μπορεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να περνάει μία από τις χειρότερες φάσεις της ιστορίας της, αλλά κάποιοι διεθνείς δεν μοιάζουν να ενοχλούνται ιδιαίτερα.

Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία οι Χοσέ Χολέμπας και Κώστας Μήτρογλου απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε γνωστό παραλιακό κλαμπ, χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Θα πείτε, άνθρωποι είναι και αυτοί, πρέπει να χαλαρώσουν. Μια μικρή λεπτομέρεια. Αυτή η χαλαρή έξοδος, έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα ντροπιαστική ήττα από τη Φινλανδία μέσα στο Καραϊσκάκη. Και όχι μόνο αυτό αλλά ακολουθεί κι άλλο ματς τη Δευτέρα στο οποίο θα πρέπει να παλέψουμε έστω για να σώσουμε τα προσχήματα.

Προφανώς και δεν είναι εικόνα διεθνών παικτών αυτή. Μοιάζει περισσότερο με εικόνα νηπιαγωγείου και δείχνει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα μέτρο κανένας έλεγχος. Έχουμε μια ομάδα που δεν δείχνει απλά σημάδια διάλυσης. Είναι διαλυμένη.

Φαντάζεστε τους παίκτες που δόξασαν την Εθνική μας ομάδα (τον Ζαγοράκη, τον Καραγκούνη και τόσους άλλους) να δείχνουν τέτοια συμπεριφορά μετά από τέτοια ήττα;

Φυσικά και όχι.

Η ανάγκη για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι φυσικά τεράστια, με το μεγαλύτερο κομμάτι της ευθύνης να πηγαίνει στην ΕΠΟ που είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης.

Μιας κατάστασης που γκρεμίζει στα μάτια του κόσμου όλα αυτά που χτίστηκαν με κόπο, με αγώνες και ιδρώτα τα προηγούμενα 11 χρόνια.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x