Ελλάδα

Και ο Σεϊταρίδης υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Επιβεβαιώνεται ότι αργά το βράδυ της Τρίτης (16/3) υποδείχθηκε (από την ΕΠΣ Χανίων) και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για μια θέση στην Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Στις 6 υποψηφιότητες που υπεδείχθησαν την τελευταία ημέρα της διορίας για τις θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου, προστέθηκε –όπως προκύπτει και επίσημα πλέον- και αυτή του Γιούρκα Σεϊταρίδη, που κατατέθηκε την τελευταία στιγμή.

Ο Σεϊταρίδης υποδείχθηκε από την ΕΠΣ Χανίων, που συνολικά έχει υποδείξει δύο υποψηφίους! Ο έτερος είναι ο πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Θυμίζουμε πως χθες κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους για την Ε.Ε. της ΕΠΟ και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άγγελος Χαριστέας (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Λασιθίου) και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη)!

Άπαντες οι προαναφερθέντες φέρονται να έχουν τη στήριξη των δυνάμεων που επιδιώκουν την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών στην ΕΠΟ. Δυνάμεις που εκφράζονται κυρίως μέσω του Ολυμπιακού και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Ειδικότερα, αποτελούν επιλογές Αυγενάκη και υποδεικνύονται από Ενώσεις «ερυθρόλευκης» επιρροής.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή (όλοι προερχόμενοι από Ενώσεις που φέρονται να είναι επιρροής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ), είναι οι εξής 11:

Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστος, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρης, Κ. Φύτρας, Λ. Θωμαϊδης, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτης, Δ. Κουπτσίδης και Μ. Γαβριηλίδης.

Για την θέση του προέδρου, υποψήφιος κοινής αποδοχής είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ την υποψηφιότητά του την τελευταία στιγμή υπέβαλλε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας.

Την ημέρα των εκλογών, πάντως, ο υποψήφιος για την προεδρία θα είναι μάλλον ο ένας εκ των δύο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x