Ιταλία

Και οι αντίπαλοι στο πλευρό του Μπριγκέντι

Οι παίκτες της αντιπάλου ομάδας της Βιντσέντζα θέλησαν να εμψυχώσουν τον Νικόλο Μπριγκέντι ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους τον Νικόλο Μπριγκέντι της Βιντσέντζα ο οποίος έχει υποστεί ρήξη στο πάγκρεας.

Στο χθεσινό παιχνίδι της, οι παίκτες της αντιπάλου ομάδας, της Βίρτους Λαντσιάνο θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους στον συνάδελφό τους.

Έτσι ζήτησαν μια φανέλα της Βιντσέντζα στην οποία έγραψαν «Forza Nicolo» θέλοντας να εμψυχώσουν τον αμυντικό της αντίπαλης ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Μπριγκέντι υπέστη ρήξη στο πάγκρεας με αποτέλεσμα να υποβληθεί εσπευσμένα σε εγχείρηση. Πλέον παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x