Γενικά

«Καίει» ηχητικό τον Πρόμες-Κατηγορία για απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης

Ο Κουίνσι Πρόμες αναμένεται να αντιμετωπίσει ακόμη βαρύτερη κατηγορία για την υπόθεση του μαχαιρώματος ξαδέρφου του το 2020.

Κίνδυνο πολυετούς φυλάκισης αντιμετωπίζει ο Κουίνσι Πρόμες. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας αναμένεται να κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης, όπως αναφέρουν τα εγχώρια ΜΜΕ. Το 2020 ο διεθνής άσος, όταν ακόμη αγωνιζόταν στον Άγιαξ, είχε μαχαιρώσει έναν ξάδερφό του στο γόνατο στη διάρκεια ενός οικογενειακού πάρτι.

Τηλεφωνικές συνομιλίες που ήρθαν τώρα στην επιφάνεια παρουσιάζουν τον ποδοσφαιριστή να παραδέχεται ότι μαχαίρωσε τον ξάδερφό του, κάτι που ο ίδιος μέχρι πρότινος αρνείτο κατηγορηματικά. Κι από τα λεγόμενά του προκύπτει το συμπέρασμα πως δεν επρόκειτο για κάποιο ατύχημα ή κάτι που συνέβη πάνω στην ένταση της στιγμής, αλλά για κάτι προσχεδιασμένο, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η θέση του ποδοσφαιριστή.

Στο ηχητικό ο Πρόμες ακούγεται να λέει στη θεία του «Κανένας δεν πρόκειται να κλέψει από μας. Εκείνος είναι θρασύς. Ήξερε τι είχε συμβεί και δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι. Συγγνώμη θεία, συγχώρεσέ με», ήταν τα λόγια του 30χρονου άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x