Ιταλία

Κακά: «Ελπίζω να επιστρέψω στη Μίλαν, όμως όχι ακόμα...»

Την ελπίδα του για επιστροφή στην αγαπημένη του Μίλαν εξέφρασε ο Κακά, τονίζοντας όμως πως δεν έφτασε ακόμη η ώρα του γυρισμού...

Θέλει να επιστρέψει στη Μίλαν ο Ρικάρντο Κακά, τονίζοντας σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι των «ροσονέρι» πως έχει έρθει αρκετά κοντά με την ομάδα το τελευταίο διάστημα, όμως ακόμα δεν έφτασε η ώρα της επιστροφής του.

«Ελπίζω μια μέρα να δουλέψω ξανά στη Μίλαν, ίσως σε ρόλο αθλητικού διευθυντή. Έχω μιλήσει με τον Λεονάρντο και τον Πάολο (Μαλντίνι), αλλά προς το παρόν υπάρχουν μόνο επαφές, καθώς ένας εξακολουθεί να μην υπάρχει κάποια καίρια θέση μέσα στην ομάδα. Τώρα θέλω να μείνω κοντά στα παιδιά μου, τον Λούκας και την Ιζαμπέλα», τόνισε ο Βραζιλιάνος θρύλος.

Ο πρώην άσος των «ροσονέρι», ρωτήθηκε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ορμώμενο εκ Βραζιλίας, τον 21 ετών Λούκας Πακετά, που θα «πατήσει» Μιλάνο τον Ιανουάριο: «Ο Πακετά είναι ένας παίκτης που έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του, έχει μεγάλη προοπτική, αλλά στην περίπτωσή του είναι καλύτερο να μην γίνονται συγκρίσεις».

«Έχει ήδη κληθεί στην εθνική Βραζιλίας, όμως έχω δει τον τελευταίο καιρό να τον συγκρίνουν με εμένα, τον Πάτο, τον Ροναλντίνιο, τον Καφού, τον Ριβάλντο, με όλους τους Βραζιλιάνους που ήταν μέρος της ιστορίας. Για να εξελιχθεί, πρέπει να κρατάμε χαμηλά τους τόνους και να αποφεύγουμε να τον υπερφορτώνουμε. Προφανώς όλοι ελπίζουμε ότι θα κάνει περισσότερα από όσα περιμένουμε, είμαι βέβαιος ότι θα γίνει σπουδαίος παίκτης», είπε χαρακτηριστικά ο Κακά.

Όσον αφορά στο κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Ίντερ και Μίλαν, ο εκ των κορυφαίων δεκαριών του κόσμου τόνισε: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, με μοναδική ατμόσφαιρα γιατί αναμετρώνται οι δυο ομάδες της πόλης. Προκαλεί και δίνει κίνητρο στις ομάδες. Είμαι πολύ τυχερός που πέτυχα το πρώτο μου γκολ σε ντέρμπι απέναντι στη Ίντερ. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερό μου γκολ, αλλά ήταν ξεχωριστό».

«Θα παίξει η Μίλαν εναντίον της Ίντερ, όχι μόνο Ιγκουαϊν εναντίον Ικάρντι. Είναι δύο μπομπέρ που μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα του αγώνα ανά πάσα στιγμή, αλλά πάνω από όλα είναι το ντέρμπι των δύο ομάδων που δεν θέλουν να χάσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x