Ιταλία

Ασίστ Κουρφαλίδη, ντεμπούτο Φετφατζίδη και… νίκη του Ρανιέρι επί του Ντε Ρόσι!

Η Κάλιαρι λύγισε με 2-1 την ΣΠΑΛ, με τον Κουρφαλίδη να έχει ασίστ στο 1-0 και τον Φετφατζίδη να μπαίνει αλλαγή, ντεμπουτάροντας με τους φιλοξενούμενους.

Σπουδαίο ματς διεξήχθη την Παρασκευή το βράδυ στη Σαρδηνία, με την Κάλιαρι να λυγίζει τη ΣΠΑΛ με 2-1 και να ανεβαίνει -έστω και με αγώνα περισσότερο- στην πέμπτη θέση της Serie B.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κατάφερε να λυγίσει αυτή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, η οποία βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με το παιχνίδι να έχει μπόλικο… ελληνικό ενδιαφέρον.

Διότι στο 15ο λεπτό ο Κουρφαλίδης με εκτέλεση φάουλ «έφτιαξε» το 1-0 που πέτυχε ο Αλτάρε για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Τσέλια στο 42’ ισοφάρισε για να έρθει ο Λαπαντούλα στο 76’ και να δώσει εκ νέου προβάδισμα για την Κάλιαρι.

Τρία λεπτά μετά ο Κουρφαλίδης αποχώρησε από το ματς δίνοντας τη θέση του στον Ρογκ, ο οποίος έχει… παραγκωνιστεί λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του νεαρού Έλληνα χαφ, ενώ στο 81ο λεπτό ο Ντε Ρόσι έριξε στο παιχνίδι τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη ΣΠΑΛ αλλά δεν κατάφερε να «σώσει» κάτι για την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x