Στις 9 Οκτωβρίου, δηλαδή την ίδια ημέρα με τις εκλογές της ΕΠΟ, η Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας θα εκλέξει τα νέα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων που θα κληθούν να δικάσουν την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας και ΠΑΟΚ, που «επέστρεψε» το CAS για επανεκδίκαση!

Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ είναι εδώ και μέρες αποδεκατισμένο, αφού όλα τα μέλη έχουν παραιτηθεί.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας αποφάσισε την Δευτέρα (27/7), ότι τα νέα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων θα εκλεγούν στις 9/10, στην ίδια Γενική Συνέλευση, δηλαδή, που θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για να την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ.

Πρέπει να προηγηθεί η αποστολή λίστας από το Εφετείο με υποψήφιους εφέτες να αναπληρώσουν τις κενές θέσεις, εν συνεχεία να εκλεγούν από την Γ.Σ. της ΕΠΟ (στις 9/10 όπως είπαμε) και στο τέλος να συγκροτήσουν τη νέα Επιτροπή Εφέσεων, εάν βεβαίως οι νεοεκλεγέντες αποδεχτούν τον διορισμό τους…

Με δεδομένο ότι θα χρειαστεί και κάποιος χρόνος να ενημερωθούν, η εκδίκαση της υπόθεσης συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, οδεύει για τα τέλη Οκτώβρη.

Εννοείται πως αν υπάρξει νέα απόφαση για αφαίρεση βαθμών, αυτοί θα αφαιρεθούν από το πρωτάθλημα που θα βρίσκεται τότε σε εξέλιξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube