Αγγλία

Καλοβλέπει Μήτρογλου η Έβερτον!

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Έβερτον βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, την στιγμή που ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την Μπενφίκα για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και το πιστοποιεί κάθε φορά, σκοράροντας για λογαριασμό της Μπενφίκα. Ο Κώστας Μήτρογλου έχει πετύχει 19 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τρία στο Κύπελλο, με τους “αετούς” της Λισαβόνας να είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα των 7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Φούλαμ.

Η συμφωνία της Μπενφίκα με την αγγλική ομάδα μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου, αρκεί βέβαια να τα βρει και ο παίκτης με τη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου.

Ωστόσο, όσο δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Κώστας Μήτρογλου τόσο οι επίδοξοι μνηστήρες θα καλοβλέπουν την περίπτωση του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η τελευταία ομάδα που έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 28χρονο φορ είναι η Έβερτον.

Τα “ζαχαρωτά” προετοιμάζονται μεταγραφικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε περίπτωση που αποχωρήσει ο περιζήτητος Ρομέλου Λουκάκου, θα κινηθούν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Κώστας Μήτρογλου με τον προπονητή της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να θεωρεί τον Έλληνα άσο ως μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x