Stoiximan Super League

Καμία ανησυχία, αλλά και καμία… ενημέρωση στον Ατρόμητο

Ως ακόμα ένα επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση βλέπουν στον Ατρόμητο το θέμα που έχει προκύψει με την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Κρατάει πολύ καιρό για τον Ατρόμητο η υπόθεση αναφορικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό το 2015, το οποίο έχει έρθει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης έπειτα από σχετικές καταγγελίες του Τάκη Φύσσα.

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ παραπέμπει την ΠΑΕ και τους Γιώργο Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο και Ρικάρντο Σα Πίντο (που ήταν τότε ο προπονητής της ομάδας) στο δικαστικό τμήμα ώστε να εξεταστεί αν προκύπτουν πειθαρχικές ποινές σε αθλητικό επίπεδο στα εν λόγω πρόσωπα.

Την ίδια στιγμή, στον Ατρόμητο δεν έχουν καμία ενημέρωση για αυτή την παραπομπή και δεν έχουν λάβει επίσημα καμία γνώση για αυτές τις εξελίξεις. Συγκεκριμένα, η περιστεριώτικη ΠΑΕ για το μόνο που έχει ενημερωθεί, είναι ότι ο φάκελος της υπόθεσης έχει προωθηθεί στην Ολομέλεια της Επιτροπής Δεοντολογίας και από εκεί και πέρα, ο πρόεδρός της, αφού εξετάσει τα στοιχεία, θα αποφασίσει αν όντως θα προχωρήσει η υπόθεση στο δικαστικό τμήμα.

Μάλιστα, πάντα όπως τονίζουν στη δυτική όχθη, η όποια εισήγηση του ερευνητικού τμήματος δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.

Παρ’ όλα αυτά, στον Ατρόμητο μόνο έκπληκτοι δεν είναι με αυτή την εξέλιξη, αφού περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα έρθει κι αυτή η εξέλιξη από τη στιγμή που η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και περιμένουν ότι εφόσον προχωρήσει θα υπάρξουν οι πρώτες αποφάσεις από τον Οκτώβριο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως συνέβη σε όλες τις φάσεις που έχει περάσει αυτό το ζήτημα (και κυρίως σε ποινικό επίπεδο), από τον Ατρόμητο δεν προκύπτει κάποια ανησυχία, κάνοντας λόγο για ένα εντελώς αστήριχτο κατηγορητήριο, στο οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για όσα έχει ισχυριστεί η «απέναντι» πλευρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x