Ελλάδα

Καμία πρόταση ή συμφωνία ΕΠΟ-Φαν'τ Σχιπ για νέο συμβόλαιο

Το μέλλον του Τζον Φαν' τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής παραμένει ανοιχτό, αφού δεν υπάρχει όχι συμφωνία, αλλά ούτε καν πρόταση ακόμη.

Οι αγώνες με Κόσοβο και Ισπανία ολοκληρώνουν την προσπάθεια της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ακόμη είναι ανοιχτό το αν στην επόμενη μέρα η ελληνική ομάδα θα πορευτεί με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σωτήρη Ταμπάκου, με τον Ολλανδό προπονητή δεν υπάρχει συμφωνία, ενώ δεν έχει γίνει καν ακόμη κάποια πρόταση από την ομοσπονδία. Το μόνο που έχει γίνει είναι μια προεργασία, καθώς με την ολοκλήρωση των προκριματικών εκπνέει ουσιαστικά και η συνεργασία του με την ΕΠΟ.

Ίσως τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της Εθνικής στα ματς με το Κόσοβο και την Ισπανία να παίξουν κάποιο ρόλο στο αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι.

Υπενθυμίζεται πως η πλειοψηφία των εν ενεργεία διεθνών έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της παραμονής του στον πάγκο θεωρώντας πως έχουν γίνει βήματα προόδου στο διάστημα που βρίσκεται εκείνος στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, παρότι η Εθνική δεν τα κατάφερε τόσο στο Nations League, όσο και (όπως όλα δείχνουν, αφού υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x