Ο Ρεμί Καμπελά θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν στη Γαλλία, φορώντας τη φανέλα της Ναντ, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό.
Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη μετακίνησή του, τονίζοντας ότι βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφή με τον γαλλικό σύλλογο και εξηγώντας την απόφασή του να επιστρέψει στη Ligue 1, ώστε να βοηθήσει τη Ναντ στη μάχη για την παραμονή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαι σε επαφή εδώ και καιρό, μιλάω με τον Άντονι Λόπες για πάνω από έναν μήνα. Αμέσως έδωσα στον Άντο την έγκρισή μου, είμαι πρόθυμος! Θα μπορούσα να είχα μείνει στον ήλιο στην Αθήνα και να ήμουν χαλαρός. Αυτό με έχει παρακινήσει. Αν παίζουμε με πίεση και φόβο, τι είδους παράδειγμα δίνω στους νεαρούς παίκτες; Είμαι εδώ για να τους παρακινήσω, να τους δώσω ελπίδα. Έχουμε πέντε μήνες μπροστά μας.
Δεν υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, πρέπει να δώσεις τα διπλάσια. Δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό. Φυσικά, είναι σημαντικό να χαμογελάμε, αλλά χρειαζόμαστε και αποτελέσματα. Όλοι θα αναλάβουμε την ευθύνη. Είμαι 100% σωματικά σε φόρμα. Ακόμα και όταν ήξερα ότι δεν θα έπαιζα στον Ολυμπιακό, εξακολουθούσα να προπονούμαι, δεν έχασα ούτε μία προπόνηση».
Για τις δύο προηγούμενες ευκαιρίες που είχε να αγωνιστεί στη Ναντ:
«Όταν ήμουν στη Μαρσέιγ, ο Κλαούντιο Ρανιέρι με πήρε τηλέφωνο μετά από έναν αγώνα. Σκέφτηκα να έρθω, αλλά δεν έγινε, οπότε πήγα στη Σεντ Ετιέν. Και όταν επέστρεψα από τη Ρωσία, η Λιλ και η Ναντ ενδιαφέρθηκαν. Πάντα έλεγα ότι, ακόμα και όταν ήμουν μικρός, ονειρευόμουν να πάω στην ακαδημία νέων της Ναντ. Μεγάλωσα με τον Σιλβέν Αρμάν και τον Ολιβιέ Μοτερούμπιο. Είχα τη φανέλα του όταν ήμουν μικρός. Μετά από αυτό, το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι η παραμονή στη Ligue 1. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε αυτό».
Διαβάστε Επίσης
Ο κανονισμός του Κυπέλλου που εφαρμόζεται και στο Betsson Super Cup - Τι πρέπει να προσέξουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ Μεντιλίμπαρ: «Το κίνητρο υπάρχει, όποιος δεν το έχει, δεν χρειαζόταν να βρεθεί σε αυτό το όμορφο νησί» Τζολάκης: «Δεν μας έχουν επηρεάσει τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, θα μπούμε με διάθεση για να πάρουμε το τρόπαιο» Το τελετουργικό πριν την έναρξη του Betsson Super Cup Νικολακόπουλος: «Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός-ΟΦΗ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






