Ιταλία

Κάνει… νερά στην Ίντερ για το νέο συμβόλαιο του Ικάρντι η Νάρα!

Η σύζυγος και εκπρόσωπος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, δεν δείχνει διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού με την Ίντερ.

Σε συζητήσεις για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ, βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι! Ωστόσο, ο Αργεντινός έχει αφήσει την… τύχη του στα χέρια της συζύγου και εκπροσώπου του, Γουάντα Νάρα, η οποία φαίνεται πως είναι αρκετά «σκληρός» διαπραγματευτής!

Η Νάρα, λοιπόν, δεν δείχνει καμία διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του Ικάρντι με την Ίντερ! Σύμφωνα με τα ιταλικά media, οι «νερατζούρι» προσφέρουν στον 25χρονο επιθετικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η Γουάντα Νάρα ζητάει 9 εκατομμύρια ευρώ και δεν δείχνει διάθεση να κατέβει ούτε… σεντ!

Ο Ικάρντι έχει συμβόλαιο με τους Μιλανέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η Ίντερ ψάχνει τρόπο να του το επεκτείνει, καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον αρχηγό της! Ωστόσο, προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x