Ελλάδα

Έχασε το σπίτι του ενώ του χρωστούσαν 300 χιλ. ευρώ!

O Kώστας Καπετάνος, συζήτησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Κυριάκο Θωμαϊδη για την έξωση που του έγινε από το σπίτι του κατά τη διάρκεια των εορτών, εξαιτίας των οφειλόμενων χρημάτων του Άρη.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM από τον Κώστα Καπετάνο! Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φιλοξενήθηκε από τον Κυριάκο Θωμαϊδη και την εκπομπή «Η Έφεση της Τρίτης», προκειμένου να μιλήσει για την έξωση που του έγινε από το σπίτι του ενώ του χρωστούν 300 χιλ. ευρώ!

Ο Κώστας Καπετάνος, συζητώντας με τον έμπειρο δημοσιογράφο, ξετύλιξε το κουβάρι της ιστορίας, αποκαλύπτοντας ότι ο Άρης του οφείλει δεδουλευμένα από το 2013!

«Στο παρελθόν είχαμε αυτοκτονία. Υπάρχουν παίκτες που φοβούνται να βγουν μπροστά»


«Γύρω στα 300 χιλ. ευρώ μου χρωστά ο Άρης. Μέσα στις γιορτές ήρθαν και μου πήραν το σπίτι και το έδωσαν σε άλλον ιδιώτη. Κάναμε γιορτές εκτός σπιτιού. Μου το πήραν για 100 χιλ. ευρώ! Μου χρωστούν λεφτά μια δεκαετία. Από το 2013. Είμαστε στα δικαστήρια. Έχουμε πάνω από τρεις αποφάσεις που μας δικαιώνουν και δεν έχουμε πληρωθεί. Μένουν παιδιά στη Θεσσαλονίκη και τους απειλούν. Φοβούνται να βγουν μπροστά για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους. . Είχαμε αυτοκτονίες στο παρελθόν. Δεν γίνεται να παίζουν ποδόσφαιρο σε τέτοιες ομάδες και αυτές να μην πληρώνουν. Δεν γίνεται ΕΠΟ και κυβέρνηση να μην είναι μαζί μας. Είναι πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.»

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Καπετάνος, κάλεσε τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και την κυβέρνηση να δώσουν σημασία στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, ανέφερε ονόματα και άλλων συμπαικτών του.

«Μας χαλάνε το όνομα αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Που είναι η ΕΠΟ; Να βγει να ρωτήσει τις ομάδες που χρωστάνε. Να μας δώσουν τα λεφτά μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στο ποδόσφαιρο. Φταίνε και οι μεγάλες ομάδες. Δεν γίνεται να παίζουν στο πρωτάθλημα αν δεν μπορούν να πληρώσει κόσμο. Ο Άρης κάνει μεταγραφές με τα λεφτά τα δικά μου, του Παπαστεριανού, του Παπαζαχαρία κ.ο.κ.»

«Για εμάς ο ΠΣΑΠΠ έχει τελειώσει - Δεν είπα κάτι στην οικογένεια μου μέχρι να τελειώσουν ο γιορτές»


«Από τον ΠΣΑΠΠ μας λένε ότι θα κάνουν ενέργειες αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Για εμάς ο ΠΣΑΠΠ έχει τελειώσει. Λειτουργούμε μόνοι μας, ανεξάρτητα. Δεν είπα τίποτα στην οικογένεια μου μέχρι να περάσουν οι γιορτές. Δεν έχω κάποια επαφή με τον κ. Καρυπίδη. Ίσως να μην γνωρίζει ότι ο Άρης χρωστάει.»

Τέλος ο Κώστας Καπετάνος, ανέφερε, ότι «αναγκάστηκε», να επιστρέψει στην Πτολεμαϊδα στο πατρικό του σπίτι, έως ότου βρεθεί μια λύση: «Προς το παρόν με φιλοξενούν οι γονείς μου στην Πτολεμαϊδα. Aπ' όσο ξέρω η FIFA θα στείλει χαρτί στην ΕΠΟ προκειμένου να τελειώσει αισίως το θέμα.»

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x