Σε δημόσιο… ξεκατίνιασμα εξελίσσεται η κατάσταση που επικρατεί την τελευταία εβδομάδα στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας, με την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Φαίνεται πως τα γεγονότα της Τρίτης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όμως εδώ και μήνες υπάρχει πρόβλημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όσον αφορά τις σχέσεις ορισμένων διεθνών με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, κάποιοι παίκτες δεν είχαν δει με θετικό μάτι την πρόσληψη του κ. Αναστασιάδη στην Εθνική και είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για το αν θα καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας ή αν είναι σε θέση ο συγκεκριμένος προπονητής να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, υπήρχαν παίκτες που ήταν θετικοί στην άφιξη του Έλληνα προπονητή, αφού στο πρόσωπό του έβλεπαν την ευκαιρία να παίξουν και να μπορέσουν να διακριθούν σε υψηλό επίπεδο.

Υπήρχαν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και κάποιοι που κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει που ήθελαν να κάνουν εκείνοι κουμάντο στα αποδυτήρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube