Γενικά

Καθάρισε με ανατροπή το ντέρμπι κορυφής και βλέπει Ολυμπιακό η Καραμπάγκ

Στο ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, η Καραμπάγκ κατάφερε για ακόμα μια φορά να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να επικρατήσεις με 3-1 της Νέφτσι Μπακού.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Καραμπάγκ συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, καταφέρνοντας μάλιστα να κάνει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι την ανατροπή και πλέον κοιτάει τον αγώνα της Πέμπτης (8/10), με τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, η κάτοχος του πρωταθλήματος αντιμετώπιζε εντός έδρας τη Νέφτσι Μπακού για το ντέρμπι της κορυφής του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) από το 24ο λεπτό του αγώνα.

Για τους φιλοξενούμενους, αυτός που άνοιξε το σκορ στο 24’ ήταν ο Ισραήλοφ μετά από εκτέλεση κόρνερ, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Καραμπάγκ με καρφωτή κεφαλιά.

Στο 57΄ο Κάντι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, μετά από ασίστ του Ζουμπίρ, ο οποίος μετά από την ασίστ έκανε και το 2-1 για την Καραμπάγκ στο 68’ καταφέρνοντας να τρυπώσει στην περιοχή της Νέφτσι Μπακού και να πλασάρει με ωραίο τρόπο.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Οβούσου στο 74ο λεπτό του αγώνα, αφού είχε μείνει ξεχασμένος στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x