Γενικά

Φοβερή ματσάρα και νίκη με ανατροπή για την Κάραμπαγκ

Σε ένα γεμάτο φάσεις και γκολ ματς, που κρίθηκε με δύο πέναλτι στο φινάλε, η Κάραμπαγκ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στη Σαμπάχ (4-3).

Στην κορυφή του πρωταθλήματος στο Αζερμπαϊτζάν ανέβηκε η Κάραμπαγκ! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη (4-3) απέναντι στη Σαμπάχ, με το παιχνίδι να κρίνεται από δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Το πλασάρισμα είναι ακόμα καλύτερο, αφού οι πρωτοπόροι έχουν ματς λιγότερο από τους συνδιεκδικητές τους και με 15 βαθμούς σε πέντε ματς, διατήρησαν το απόλυτο νικών. Κάτι τέτοιο τους δίνει εκτός από την ψυχολογία για την Ευρώπη και τη δυνατότητα να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κούπα.

Ο Κουρμπάνλι στο 29' άνοιξε το σκορ, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 και λίγο αργότερα δέχθηκαν κόκκινη κάρτα. Η Κάραμπαγκ έκανε το 2-1 με τον Καφαργκουλιέβ στο 53', αλλά στο 60' και το 67' έγινε το 2-3! Δύο πέναλτι όμως στο 84' και το 90', ήταν αρκετά για να γυρίσει το ματς σε 4-3!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x