Stoiximan Super League

Καραπαπάς: «Τον εξύβρισα, αλλά δεν τον απείλησα – Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου»

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League βρέθηκε ο Κώστας Καραπαπάς για τη συμπεριφορά του στο ματς των Ιωαννίνων.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κληθεί βάσει του άρθρου 19 περί απειλών και εκφοβισμού, που επιφέρει ποινή από τρία έως πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς, πράγματι εξύβρισε τους διαιτητές της αναμέτρησης, αλλά ποτέ δεν τους απείλησε, αρνούμενος τη φράση που του αποδίδεται στο φύλλο αγώνα, «θα δείτε τι θα πάθετε…».

«Ο λόγος που ζήτησα να έρθω γιατί θέλω να ακούγεται η αλήθεια μου. Έχω στοχοποιηθεί λόγω του χαρακτήρα μου και επειδή υπάρχουν σάιτ που με έχουν στοχοποιήσει. Η δικιά μου πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούσα να αντιληφθώ το λόγο που καλούμουν για απειλή.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δουλεύω 7 μέρες τη βδομάδα για τον Ολυμπιακό. Ζω για το ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου για κάτι που έγραψε ένας άνθρωπος που δεν το είπα ποτέ. Έφτασα στα 4 μέτρα από τον διαιτητή. Τον εξύβρισα. Είναι αλήθεια. Αλλά δεν τον απείλησα. Δεν θα έλεγα ποτέ θα δεις τι θα πάθεις σε έναν άνθρωπο. Δεν θα το έλεγα ποτέ. Είναι ποταπό. Απάνθρωπο.

Εγώ έχω κινηθεί νομικά με εξώδικο. Αυτός ο άνθρωπος με πέντε λέξεις που έχει γράψει, πάει να μου καταστρέψει τη ζωή. Παραδέχομαι ότι ξέφυγα. Το ομολογώ. Να πληρώσω αυτό που έκανα και όχι αυτό που έγραψε ένας άνθρωπος που είναι ανεπάγγελτος. Για πέντε λέξεις που δεν υπάρχουν, κρίνεται η ζωή μου. Τελειώνει η δουλειά μου στο ποδόσφαιρο»
, ανέφερε στον αθλητικό δικαστή, που από την πλευρά του αναφέρθηκε στο παρελθόν του αντιπροέδρου των «ερυθρολεύκων».

«Έχω δει ένα φάκελο με περιστατικά που σας αφορούν. Αυτό που θα σας οδηγήσει; Πόσες φορές έχετε έρθει εδώ;», του τόνισε, με τον Κώστα Καραπαπά να σημειώνει πως είναι στοχοποιημένος από ένα ολόκληρο σύστημα και ενώ όλοι βρίζουν στο ποδόσφαιρο, ο μόνος που καλείται σε απολογία είναι αυτός.

Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος των Πειραιωτών, Γιάννης Χατζησαββάογλου, σημείωσε ότι ο Κώστας Καραπαπάς παραδέχεται την εξύβριση, αλλά όχι την κατηγορία περί απειλής ενώ υπογράμμισε ότι για μία συμπεριφορά αξιωματούχου, δεν γίνεται να αποδοθεί ευθύνη στην ΠΑΕ, καθώς δεν υπάρχει περαιτέρω ανάμειξη εκπροσώπων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως μάρτυρας υπεράσπισης ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης, που στο ίδιο πλαίσιο κατέθεσε ότι πράγματι ο Κώστας Καραπαπάς «ξέφυγε», αλλά «ποτέ, μα ποτέ δεν τον απείλησε. Ούτε έχει απειλήσει και κανέναν», συμπληρώνοντας μάλιστα πως «Εάν θέλαμε να κάνουμε κάτι στον διαιτητή, θα το κάναμε στη φυσούνα. Ποτέ δεν απειλήθηκε ο διαιτητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x