Stoiximan Super League

Καρέρα: «Πέρασε το διπλό στην Τούμπα - Αν δεν νικήσουμε τον Άρη δεν θα σημαίνει τίποτα»

Καμία διάθεση να σταθεί άλλο στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ (τονίζοντας ότι σημασία θα έχει μονάχα αν ακολουθηθεί από διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης») δεν έδειξε ο Μάσιμο Καρέρα.

Μήνυμα εγρήγορσης στην ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον Άρη έστειλε ο Μάσιμο Καρέρα.

Μιλώντας στη NOVA, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι το διπλό επί του ΠΑΟΚ ήταν σημαντικό, ωστόσο δεν θα έχει αντίκρισμα αν η «Ένωση» δεν κάνει το ίδιο στην έδρα των «κίτρινων».

Εξάλλου τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να μπουν στο γήπεδο με τη νοοτροπία ότι έχουν ήδη νικήσει, διότι σε αυτή την περίπτωση θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα

Για το ματς της Τούμπας: «Είχαμε ετοιμαστεί σωστά γι’ αυτό τον αγώνα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, όπως και το επόμενο που έχουμε στο Χαριλάου. Τώρα αφήνουμε πίσω το ματς με τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε τον Άρη. Ξέρουμε ότι και εκεί θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα χρειαστεί να έχουμε την όρεξη και την ενέργεια που απαιτείται».

Για το αν έδειξε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ να έχει τα στοιχεία που της έλειπαν στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν νίκησε: «Πρέπει να σκεφτούμε τώρα το επόμενο ματς. Αυτό με τον ΠΑΟΚ πέρασε. Ήταν μια καλή νίκη. Πλέον, όμως, είναι πιο σημαντικό το ματς της Κυριακής, γιατί νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν κερδίσουμε στην έδρα του Άρη, αυτό το προηγούμενο τρίποντο δεν σημαίνει τίποτα».

Για το πόσο σημαντικό είναι για τη συνέχεια το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό και ήταν σημαντική νίκη για την ΑΕΚ. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Αλλά αυτό το ματς στην έδρα του Άρη, ξανά λέω, είναι εξίσου σημαντικό. Πρέπει να έχουμε την ίδια όρεξη στην Θεσσαλονίκη. Μας μένουν ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να έχουμε τη σωστή φυσική και ψυχική κατάσταση για να τον αντιμετωπίσουμε τον Άρη, αλλιώς αυτό που κάναμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως προείπα, δεν θα έχει απολύτως καμιά σημασία».

Για τον αγώνα με τον Αρη και τι διαφορετικό περιμένει από τον αντίπαλο: «Η διαφορά είναι ότι όταν μπούμε εκεί και πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει, θα χάσουμε. Όπως έχω πει πολλές φορές, πρέπει να μπούμε με την σωστή ένταση. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος».

Για το αν υπάρχει η ιδέα να ξεκουράζει παίκτες στους επόμενους αγώνες που έχουν κουραστεί περισσότερο στα πλέι-οφ: «Στο μυαλό μου έχω μόνο τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι διαλέγω το σχήμα και τους παίκτες που πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουν καλύτερα και αυτούς που θα νιώθω ότι είναι πιο ασφαλή να χρησιμοποιήσω. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x