Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να μαγνητίζει τα φώτα της Ευρώπης και δεν είναι τυχαίο που η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει βάλει… στο στόχαστρο.
Πρωτεργάτης αυτής της κίνησης δεν είναι άλλος από τον Λουίς Κάμπος, τον τεχνικό διευθυντή των Παριζιάνων, που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νεαρά ταλέντα. Ένα σύστημα δοκιμασμένο άλλωστε, το οποίο έφερε στην Παρί και το πρώτο της Champions League.
Η πρόθεση της Παρί, σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα, είναι να εντάξει τον νεαρό αρχικά στην ομάδα U23, δίνοντάς του χρόνο και χώρο να εξελιχθεί.
Το ενδιαφέρον για τον Καρέτσα δεν περιορίζεται μόνο στους Παριζιάνους. Ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθούν επίσης τον ανερχόμενο αστέρα.
Η Γκενκ από την πλευρά της έχει τοποθετήσει ρήτρα αποδέσμευσης 40 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί την Παρί, η οποία έχει μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του.
Με 39 συμμετοχές, 3 γκολ και ήδη εμφανίσεις με την Εθνική, ο Καρέτσας δεν θα αργήσει να κάνει το μεγάλο βήμα της καριέρας του.
???????????? Konstantinos Karetsas ????fait partie de la shortlist et des profils etudies par Luis Campos pour le secteur offensif
— ?????? ???????????????? (@Psg_reporter) June 28, 2025
Pour le secteur defensif Diogo Leite ????bien qu’il ne soit pas une priorite, son profil est bien etudie ?? pic.twitter.com/DGiQTegFoq
Διαβάστε Επίσης
ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ολλανδία και ξεκινά το «χτίσιμο» της νέας εποχής με Νίκολιτς Sun: «Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Ντέσερς για τρία χρόνια και πιέζει την Ρέιντζερς» Τσακίρης: «Ενδιαφέρει την ΑΕΚ ο Νικολάου - Για να κλείσει ο Ντέσερς πρέπει να πέσει οικονομικά η Ρέιντζερς» ΑΕΚ: Αυτά είναι τα νούμερα που επέλεξαν οι Κουτέσα και Καλοσκάμης Τα τέσσερα φιλικά της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφουςΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






