Ελλάδα

«Καρφιά» για Γκιρτζίκη από ΕΠΣ Αθηνών

Ανακοίνωση - απάντηση στις δηλώσεις του Γιώργου Γκιρτζίκη, σχετικά με το να μην περάσει η ΕΠΟ στα χέρια των ΕΠΣ Αθηνών και Μακεδονίας, εξέδωσε η ΕΠΣ Αθηνών.

Την απάντηση της σε όσα εξέφρασε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, σχετικά με την προσπάθεια της ΕΠΣ Αθηνών και της ΕΠΣ Μακεδονίας να πάρουν τον έλεγχο της ομοσπονδίας, έδωσε μέσω ανακοίνωσης, η ΕΠΣ Αθηνών.

Η Ένωση της Αθήνας, φωτογραφίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αφήνοντας αιχμές εναντίων του, τονίζοντας πως δεν επιτρέπουν σε κανέναν και κυρίως σε όσους θέλουν να λύσουν τα υπαρξιακά τους προβλήματα, να αναφέρεται με αυτό τον τρόπο στην ΕΠΣ Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αθηνών

Η Ε.Π.Σ. Αθηνών (για όσους ανιστόρητους και ασεβείς θέλουν να το ξεχνούν ή να μη το θυμούνται), είναι, μαζί με τις ΕΠΣ Μακεδονίας και Πειραιά, το θεμέλιο «ως ιδρύτριες ενώσεις» της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και λειτουργεί ακι υπηρετεί το ποδόσφαιρο από το 1924 εως σήμερα με ΗΘΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΣΟΦΡΟΣΥΝΗ, έχοντας απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ στους θεσμούς, τους Κανονισμούς και όλες τις άλλες Ενώσεις – μέλη της ΕΠΟ. Χωρίς αποκλεισμούς, καιροσκοπισμούς, αφορισμούς ή σκοπιμότητες αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ με πίστη στη συλλογικότητα, τη συνεργασία και τη δημοκρατία.

Έχοντας πλήρης συναίσθηση του ρόλου μας, της ιστορικής κληρονομιάς και τις βαρύτητας του θεσμού που υπηρετούμε, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αναφέρεται απαξιωτικά στην Ένωση μας (ιδίως σε όποιους θέλουν να λύσουν τα υπαρξιακά τους προβλήματα, δημιουργούν φαντάσματα, επιχειρώντας να σπείρουν διχόνοια και διχασμό στην ποδοσφαιρική κοινότητα) και ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ αυτούσια την ατυχή, άστοχη και απαράδεκτη δήλωση περί δήθεν «απόπειρας της Ένωσης μας να ποδηγετήσει τις άλλες Ενώσεις» ΣΤΟΝ ΕΠΝΕΥΣΤΗ και ΕΚΦΡΑΣΤΗ της με την παραίνεση να «μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια». –

ΕΜΕΙΣ δεν ποδηγετούμε, δεν υποτάσσουμε και δεν συκοφαντούμε.

Λάθος πόρτα χτύπησαν, όσοι αναζητούν τέτοιους παράγοντες στην ΕΠΣ Αθηνών.

Ας ψάξουν αλλού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x