Κύπρος

Νίκη-ανάσα για την παραμονή το Παραλίμνι - «Διπλό» στη Λευκωσία με Καλτσά για την Καρμιώτισσα

Πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα της Κατωκωπιάς πέτυχε το Παραλίμνι και μείωσε στο -4 από τις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία.

«Ζωντανό» για την παραμονή στην κατηγορία το Παραλίμνι!

Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 επί της Δόξας Κατακωπίας για την 10η αγωνιστική των playouts και με 31 βαθμούς μείωσε στο -4 από τη σημερινή αντίπαλό της, που είναι στην 5η θέση και εξασφαλίζει παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Στα του αγώνα, η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 28' όταν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Δόξας για χέρι του Κοτσώνη. Η φάση εξετάστηκε από το VAR που φάνηκε ότι δεν υπάρχει παράβαση, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η αρχική απόφαση του ρέφερι, Αντωνίου. Το πρώτο μέρος είχε πολύ χαμηλό ρυθμό με τις φάσεις να... απουσιάζουν και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Παραλίμνι μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59' με τον Αντώνη Κατσιάρη. Η μπάλα στρώθηκε ωραία στον Κύπριο άσο που με δυνατό βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σισκόφσκι για το 1-0. Το φινάλε ήταν αρκετά επεισοδιακό με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Ρούσσια στο 90+7'. Εν τέλει, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με το Παραλίμνι να πανηγυρίζει τρεις σημαντικούς βαθμούς στη «μάχη» της παραμονής.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Καρμιώτισσα με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καλτσά συνέχισε τις υψηλές... πτήσεις των τελευταίων αγώνων και με σκορ 2-1 νίκησε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ανεβαίνοντας στην 3η θέση των playouts με 46 βαθμούς. Απ' την άλλη, η ομάδα της Λευκωσίας παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο 16' ο Μιχάλης Χριστοδούλου με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία με γκολ του Ντούριτς στο 41'. Ο Καλτσάς ήταν αυτός που «υπέγραψε» την νίκη της Καρμιώτισσας καθώς σκόραρε στο 80' το τελικό 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x