Stoiximan Super League

Κατέληξε σε στόπερ, αναμονή για Φετφατζίδη στον Άρη

Για τουλάχιστον δύο προσθήκες ακόμα πάει ο Άρης που ψάχνει στόπερ και αριστερό μπακ. Από την άλλη δεν υπάρχουν εξελίξεις για τη μεταγραφή του Φετφατζίδη στο Κατάρ.

Συνεχίζεται η προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση στον Άρη, με τα θέματα του Ματέο Γκαρσία, του Φετφατζίδη, αλλά και εκείνα του στόπερ και του αριστερού μπακ να είναι στο προσκήνιο.

Όσον αφορά τα πρώτα δύο, φαίνεται πως από ώρα σε ώρα κλείνει το deal για Ματέο Γκαρσία, ενώ στάσιμα παραμένουν τα δεδομένα για τη μεταγραφή Φετφατζίδη στο Κατάρ. Η υπόθεση πώλησης του παίκτη στην Αλ Κορ είναι σε εξέλιξη, το θέμα φαίνεται να προχωράει, αλλά δεν βγαίνει τίποτα από τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

Στα μεταγραφικά, στόπερ και αριστερός μπακ αποτελούν προτεραιότητες για τους «κίτρινους». Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο θέμα του κεντρικού αμυντικού έχουν προσεγγίσει μία περίπτωση και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να κλείσει η συμφωνία.

Η περίπτωση σύμφωνα με τη Live Sport θεωρείται καλή μεν, δύσκολη δε και στον Άρη το παλεύουν για να τον πείσουν να υπογράψει και έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x