Γενικά

«Κατέθεσε πλουσιοπάροχη πρόταση στον Μπουσκέτς η Αλ Νασρ»

Την πρόθεση της Αλ Νασρ να εντάξει στο ρόστερ της τον Σέρχιο Μπουσκέτς, καταθέτοντάς του πλουσιοπάροχη πρόταση, αποκαλύπτει η ισπανική «Mundo Deportivo».

Επίσημη πρόταση στον αρχηγό των Μπαρτσελόνα και εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Μπουσκέτς, κατέθεσε η Αλ Νασρ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo»!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου, ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας έχει προσφέρει στον 34χρονο μέσο συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες οικονομικές απολαβές, στην προσπάθειά της να τον πείσει να μετακομίσει στην Ασία.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Μπουσκετς με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται μετά το τέλος της φετινής σεζόν και το πού θα αγωνίζεται από το ερχόμενο καλοκαίρι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει επίσης από τις ΗΠΑ και το MLS, ενώ δεν έχει αποκλειστεί ακόμα ούτε το ενδεχόμενο παραμονής του στους «μπλαουγκράνα».



Αυτό δεν είναι το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» που επιχειρεί η Αλ Νασρ, αφού φημολογείται πως έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έχει έρθει σε επαφή και με τον Σέρχιο Ράμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x