Γενικά

«Καθάρισε» εύκολα πριν το Καραϊσκάκη ο Ερυθρός Αστέρας!

Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, ο Ερυθρός Αστέρας πάτησε το… γκάζι και «καθάρισε» (3-1) την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Παρά το γεγονός ότι το ματς… στράβωσε στην αρχή, ο Ερυθρός Αστέρας ανέβασε τις στροφές του και επικράτησε 3-1 της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, για την τέταρτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα της Σερβίας και ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έμεινε πίσω στο σκορ στο 21’, με τον Ριμπέιρο να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα (31’). Μάλιστα, η ανατροπή ήρθε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 40’ ο Τεκιγιάσκι έστειλε –άθελά του- την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, ύστερα από γύρισμα του Μάριν.

Το ίδιο δυνατά μπήκαν και στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» και στο 51’… καθάρισαν την κατάσταση, με το ανάποδο ψαλιδάκι του Τομανέ να διαμορφώνει το 3-1, με το οποίο σφραγίστηκε η νίκη και παράλληλα το +10 από τη δεύτερη Βοϊβοντίνα.

Η δωδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα: Μπόργιαν, Γκάγιτς, Μιλούνοβιτς, Πάνκοβ, Ζάντερ (56’ Ρόντιτς), Γιόβαντσιτς, Ίβανιτς, Μπεν, Μάριν, Βουκάνοβιτς (69’ Βούλιτς), Τομανέ (77’ Πάβκοβ).

Δείτε το τρίτο και πιο όμορφο τέρμα του ματς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x