Ισπανία

«Καθάρισε» ο Μαρσέλο για Ρεάλ (video)

Με... χλιαρή εμφάνιση και λυτρωτή τον Μαρσέλο στο 81' η Ρεάλ επικράτησε 2-1 της Γαλατάσαραϊ κατακτώντας το Trofeo Bernabeu. Γιούχα για Μπέιλ.

Μέτρια παρουσία είχε η Ρεάλ στην πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης της Primera Division. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική, ωστόσο επικράτησε 2-1 της Γαλατάσαραϊ και κατέκτησε το Trofeo Bernabeu.

Ο Νάτσο με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μόντριτς έβαλε μπροστά τη «βασίλισσα», που... πληγώθηκε στο 52' από τον παλιόφιλο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Στο 81' ο Μαρσέλο πέτυχε το νικητήριο τέρμα με όμορφη ατομική προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 85' ο Γκάρεθ Μπέιλ αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα οπαδών της Ρεάλ κατά την αντικατάστασή του λόγω της κακής του απόδοσης.

Ρεάλ: Νάβας, Ντανίλο (71’ Καρβαχάλ), Νάτσο, Ράμος (85’ Αρμπελόα), Μαρσέλο, Κρόος (85’ Ιγιαραμέντι), Μόντριτς (71’ Κασεμίρο), Ίσκο (71’ Βάσκεθ), Μπέιλ (84’ Τσέρισεφ), Χεσέ (56’ Χάμες), Ρονάλντο.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Ταρίκ (46’ Σαρίογλου), Κοράι, Χακάν Μπαλτά (68’ Τέλες), Καρόλ, Σελτσούκ, Χοσέ Ροντρίγκεθ (81’ Καρατσάν), Εμρέ Τσολάκ (68’ Οζτεκίν), Σνάιντερ (68’ Αντίν), Ποντόλσκι (69’ Κίσα), Ουμούτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x