Σκωτία

«Καθάρισε» το ντέρμπι η Σέλτικ

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν για τη Σέλτικ το ματς με την Αμπερντίν, αφού οι «καθολικοί» νίκησαν άνετα 3-0 στη Γλασκώβη την αντίπαλό τους για την 20η αγωνιστική της Scottish Premier και ξέφυγαν στην κορυφή.

Η Σέλτικ σάρωσε 3-0 την Αμπερντίν στο «Σέλτικ Παρκ» στο υποτιθέμενο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Scottish Premier και ξέφυγε με +8 από την αντίπαλό της στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή της για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου κόντρα στην κυπελλούχο Ευρώπης του 1983 και την «αιώνια» αντίπαλο, Ρέιντζερς.

Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς ήταν σαφώς ανώτεροι, επέβαλαν το ρυθμό τους και σκόραραν με τους Λούστιγκ, Χέις και Ντσαμ.


Η σύνθεση της Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Μπογιατά, Αζερ, Τίρνι, Μπράουν, Ντσαμ, Χέις (76' ΜακΓκρέγκορ), Αρμστρονγκ, Σινκλέρ (70' Φόρεστ), Ντεμπελέ (81' Εντουαρντ)


Τα «θαλάσσωσε» η Ρέιντζερς, αφού έχασε 1-2 στην έδρα της Κιλμάρνοκ και έμεινε στο -13 από την κορυφή, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να εδραιωθούν στην προνομιούχο εξάδα.

Πλησίασε την πρώτη τριάδα η Χιμπέρνιαν, η οποία νίκησε στο Εδιμβούργο 2-1 τη Ρος Κάουντι και την άφησε στην προτελευταία θέση.

«Κόλλησαν» στο 0-0 Σεν Τζόνστον και Χαρτς στην προσπάθεια για την πρώτη εξάδα.

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη εξάδα η Μάδεργουελ με το 1-1 που παραχώρησε στην εκ των ουραγών Νταντί.

«Ανάσα» για την Πάρτικ, που νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Χάμιλτον και την άφησε οριακά ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη εξάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x