Ελλάδα

Κατηκαρίδης: «Πέραν της καλής εικόνας, να παίρνουμε πλέον και αποτελέσματα»

Ο Αλέξης Κατηκαρίδης, προπονητής της Εθνικής Γυναικών, αναφέρθηκε στην κλήρωση της γαλανόλευκης στο Nations League και στους στόχους που έχει η ομάδα του.

Σήμερα (05/03) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Εθνικής Γυναικών στο Nations League, με την γαλανόλευκη να έχει να αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε.

Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Κατηκαρίδης, σχολίασε την κλήρωση, την χαρακτήρισε καλή και ανέφερε τον στόχο που δεν είναι άλλος από μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

«Θα βρούμε στον δρόμο μας τρεις ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού και οφείλουμε, με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους, να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στα δεδομένα και στις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε αγώνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις μας και έχοντας δείξει ότι έχουμε βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, θα πρέπει πλέον, πέραν της καλής εικόνας που παρουσιάζουμε, να εισπράττουμε στο τέλος των αγώνων αυτό που πραγματικά μας αξίζει, δηλαδή η καλή εικόνα να συνοδεύεται και με το αντίστοιχο αποτέλεσμα, όπως στον τελευταίο αγώνα μας με την ομάδα της Τουρκίας.

Η κλήρωση είναι σε γενικές γραμμές καλή, επαναλαμβάνω ότι σεβόμαστε και υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους, όμως ο στόχος θα ήταν ο ίδιος ανεξάρτητα από τις ομάδες που θα βρίσκαμε στον δρόμο μας και δεν θα ήταν άλλος από μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του EURO».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x