Ιταλία

«Ανανεώνει μέχρι το 2028 με τη Νάπολι ο Κβαρατσκέλια»

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει με τη Νάπολι, η οποία θα του προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο, μέχρι το 2028.

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Νάπολι φαίνεται να είναι ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος του «Foot Mercato», ο Γεωργιανός αστέρας αναμένεται να υπογράψει τους επόμενους μήνες το νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του Ιταλικού Νότου, επιθυμούν την παραμονή του στον σύλλογο, με τους Ναπολιτάνους να είναι έτοιμοι να προσφέρουν αρκετά παραπάνω χρήματα, τα οποία αναμένεται να φτάσουν τα 2.5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ αυτή τη στιγμή αμείβεται με 1 εκατ. ευρώ. Βέβαια, δεν αποκλείεται να εισπράττει ακόμη και 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αν... πιάσει τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ακόμη, το νέο του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια πέντε ετών, μέχρι το 2028.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κβαρατσκέλια είναι θετικός στην παραμονή του στη Νάπολι, η οποία τη φετινή σεζόν είναι μία ανάσα από την κατάκτηση της Serie A μετά από 33 χρόνια, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θα τον άφηνε να φύγει μετά το καλοκαίρι του 2024, με ένα ποσό που θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 100 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x