Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αν θελήσει να μπει ο Καλτσίδης η πόρτα της ΑΕΚ είναι ορθάνοικτη»

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης σχολίασε τις φήμες για ενδιαφέρον του Καλτσίδη...

Τις φήμες περί ενασχόλησης του Ηλία Καλτσίδη με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης επεσήμανε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι, αλλά και πως οι σχέσεις του με την ομάδα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι αρκετά καλές.

«Αν θελήσει να μπει στην ομάδα ο Καλτσίδης τότε οι πόρτες είναι ορθάνοικτες. Εάν θελήσει να μπει σε μια ομάδα τότε σίγουρα αυτή θα είναι η ΑΕΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων...

Τα θέματα Λιβάγια και Ολιβέιρα



Το πώς έχει η κατάσταση στην ΑΕΚ για τα θέματα των Λιβάγια και Ολιβέιρα ξεκαθάρισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης επεσήμανε ότι έχει αλλάξει πλέον το κλίμα και για τους δύο ποδοσφαιριστές σχετικά με τα ζητήματα ανανέωσης των συμβολαίων τους και την παραμονή τους στην ομάδα υποστηρίζοντας ότι «δεν βλέπω μέλλον στην ΑΕΚ για τον Λιβάγια, αφήνω ένα παράθυρο έστω και μικρό για τον Ολιβέιρα».

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε πως δεν μπορεί να αποκλείσει μια... έκπληξη, αν και εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο έχει μικρές πιθανότητες, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την αλλαγή των δεδομένων που υπήρξαν στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Γαλανόπουλου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6...



Διαβάστε ακόμη:
Ενδιαφέρον από ομάδα του MLS για τον Λιβάγια
Πιο κοντά στην έξοδο της ΑΕΚ Λιβάγια και Ολιβέιρα
Ανακούφιση με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ
«Η ΑΕΚ δίνει δανεικούς Σαμπανάτζοβιτς και Ραντόνια»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x