Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μπορεί να ενισχυθεί και στα… Σπάτα η ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Τη χθεσινή επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενίσχυση και στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως όλοι τα άκουσαν από τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης»: από τον Ίβιτς, τον Δημητριάδη, τον Κολονέλο και στο τέλος οι ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ανέφερε πως έγινε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν. Ο «τίγρης» μπήκε στα αποδυτήρια μόνος του, χωρίς τον προπονητή, τον Ίβιτς ή κάποιον άλλον, μαζί με έναν μεταφραστή και όχι του Καρέρα.

«Τους είπε συγκεκριμένα πράγματα που δεν είναι παράλογα», ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου και υπογράμμισε ότι ο Μελισσανίδης: «θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο να μείνει ο Καρέρα, να τελειώσει με εκείνον τη σεζόν. Έχει ταιριάξει μαζί του, τον εκτιμά ως προπονητή και ως άνθρωπο. Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Καρέρα πριν πάει στα Σπάτα, εκεί του έκανε και τα δικά του παράπονα, του ζήτησε εξηγήσεις, άκουσε τα όσα του είπε και ο προπονητής ανέλαβε τις ευθύνες του. Του είπε πως έχει και τη λύση. Θα επιμείνω, όμως, ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθουν αποτελέσματα και να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Το πώς χάνεις ένα πρωτάθλημα έχει διαφορά. Άλλο να μείνεις εκτός κούρσας από την αρχή και άλλο ο πρωταθλητής να είναι πιο τυχερός - πιο καλός και να το πάρει».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Κετσετζόγλου υπογράμμισε ότι συζητιέται να υπάρξει ακόμη μία άφιξη στα Σπάτα, η οποία θα είναι μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης, ώστε να δίνονται λύσεις εκεί που πρέπει, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στην ΑΕΚ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x