Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ο Βράνιες περιμένει την ελευθέρας του, η ΑΕΚ τη νέα πρόταση της Σέλτικ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή του Βόσνιου στόπερ και την πιθανή πώληση του του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ.

Η αποδέσμευση του Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ, που μοιάζει πολύ κοντά, απομένει για την επιστροφή του Βόσνιου στόπερ στην ΑΕΚ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Βράνιες δεν έχει πάρει ακόμη την ελευθέρας του. Ο ίδιος είναι πολύ αισιόδοξος πως με τις υποχωρήσεις που έχει κάνει η Άντερλεχτ θα τον αφήσει να φύγει, γιατί και οι Βέλγοι θέλουν να γλιτώσουν κάποια χρήματα. Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε εξελίξεις και είναι δεδομένο πως αν αποχωρήσει θα υπογράψει στην ΑΕΚ, για τρία ή τέσσερα χρόνια, με την προοπτική να τελειώσει εδώ την καριέρα του. Παίκτη της αξίας του Βράνιες είναι δύσκολο να βρεις στα χρήματα που δίνει η ΑΕΚ», τόνισε.

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα είπε: «Η Σέλτικ έχει πει ότι θα κάνει νέα πρόταση. Η πρώτη ήταν 3,5 εκατ. που με μπόνους μπορούσε να φτάσει τα 4,5. Η ΑΕΚ την απέρριψε αμέσως και περιμένει κάτι πολύ καλύτερο για να συζητήσει. Το κατώτατο όριο είναι στα 6 εκατ. ευρώ, εκτός κι αν μπουν κάποια μπόνους. Ο Μπάρκας έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και έχει πει πως δεν ‘τρελαίνεται’ να φύγει αφήνοντας το θέμα να το χειριστεί η ομάδα».

Όσο για την ανανέωση συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι τόνισε: «Η σχέση με την ομάδα έχει πάει σε άλλο επίπεδο και θα συνεχιστεί και μετά το τέλος της καριέρας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x