Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Συμφωνία για αγορά Νταντσένκο, πιστεύω θα πάρει και γκολκίπερ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου έκανε λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με τη Ρούμπιν και τον Όλεγκ Νταντσένκο και εξέφρασε την πεποίθηση πως θα αποκτηθεί και γκολκίπερ.

Ανατροπή στην υπόθεση του δεξιού μπακ στην ΑΕΚ. Ο Κώστας Κετσετζόγλου αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως υπάρχει συμφωνία με την Ρούμπιν Καζάν για αγορά του Όλεγκ Νταντσένκο, με τον Ουκρανό να έχει επίσης συμφωνήσει. Εκκρεμεί όμως η διακοπή δανεισμού του στην Ούφα, που αν δεν γίνει άμεσα, τότε θα στραφεί στον Κάρολ Φίλα.

«Υπάρχει συμφωνία της ΑΕΚ με την Ρούμπιν για αγορά του Νταντσένκο. Έχουν ανταλλάξει και τα σχετικά έγγραφα, υπάρχει συμβόλαιο και του παίκτη με την ΑΕΚ για τριάμισι χρόνια, αλλά πρέπει να λυθεί ο δανεισμός του από την Ούφα. Αν δεν έρθει το έγγραφο άμεσα, η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Φίλα από τη Λέγκια Γκντανσκ. Έχουν ρίξει την τιμή του στο 1 εκατ. ευρώ και ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Αν όμως κλείσει του Νταντσένκο, θα προτιμηθεί ο Ουκρανός γιατί είναι πιο έτοιμος. Θέμα Βαγιαννίδη δεν υπάρχει για την ΑΕΚ και από τη στιγμή που υπάρχει στη μέση και ο Παναθηναϊκός, δεν θα έμπαινε σε αυτή τη συζήτηση», ανέφερε.

Για τον Εμάνουελ Ινσούα είπε: «Πήρε το μήνυμα η πλευρά του παίκτη πως δύσκολα θα είναι ξανά στην αποστολή και αναζητείται ομάδα να φύγει, έστω και δανεικός».

Τέλος, σημείωσε πως «… η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τερματοφύλακα και πιστεύω πως θα πάρει. Δύσκολα θα βρει τώρα βασικό τερματοφύλακα άλλης ομάδας, αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί που είναι αναπληρωματικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x