Ιταλία

Διέρρευσαν μηνύματα του… μεσάζοντα Κιελίνι: «Σας χρωστάμε τέσσερις μήνες θα πληρωθείτε 3 ή 2,5»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν ο μεσάζοντας της διοίκησης της Γιουβέντους με τους ποδοσφαιριστές, αφήνοντας υπόνοιες για «μαύρες» πληρωμές.

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις και οι εξελίξεις στην Ιταλία στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τη Γιουβέντους και το «plusvalenza», όπου η Γηραιά Κυρία κατηγορείται μεταξύ άλλων για ξέπλυμα και απόκρυψη οικονομικών δεδομένων.

Σήμερα, διέρρευσαν ορισμένα ακόμη μηνύματα, αυτή τη φορά του Τζόρτζιο Κιελίνι όπου ο ίδιος λειτουργεί ως μεσάζοντας της διοίκησης της Γιουβέντους με τους ποδοσφαιριστές, αφήνοντας υπόνοιες για «μαύρες» πληρωμές κατά το διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού.

«Γεια σε όλους, όπως γνωρίζετε, μιλάμε με τον Φάμπιο (σσ. Παρατίτσι) και τον πρόεδρο για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον σύλλογο και όλους τους εργαζόμενους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η τελική πρόταση είναι η εξής: μας χρωστούν μισθούς τεσσάρων μηνών. Τρεις μήνες πληρωμένοι σε περίπτωση που καταφέρουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, δυόμισι μήνες σε περίπτωση που σταματήσουμε.

Ο πρόεδρος έχει εγγυηθεί την καταβολή του μισθού ενός μήνα την 1η Ιουλίου και τον υπόλοιπο στην επόμενη σεζόν. Ευχαριστούν πραγματικά όλη την ομάδα για την ευαισθησία τους. Σε περίπτωση που μου δώσετε το «ΟΚ», αύριο θα έχω ένα χαρτί υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο όπου εγγυάται τα παραπάνω.

Λόγω της νομοθεσίας, η ανακοίνωση που θα έβγαινε είναι μόνο η παραίτηση του τετραμήνου. Σας ζητείται ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ για τις λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας»
, ανέφερε σε μηνύματά του ο Τζόρτζιο Κιελίνι προς τους συμπαίκτες του κατά την περίοδο του κορωνοϊού όπου τα πρωταθλήματα είχαν διακοπεί.

Την επόμενη μέρα, ο Κιελίνι έδωσε νέα ενημέρωση στην ομαδική συνομιλία της Γιουβέντους στο WhatApp, συζητώντας τις λεπτομέρειες της κατάστασης.

«Θα λάβετε τις επόμενες μέρες ένα έγγραφο στο οποίο αξιώνεται τα πάντα και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που υπογράψαμε ο πρόεδρος και εγώ, όπου δεσμευόμαστε να μην πληρώσουμε τους υπόλοιπους μήνες αυτής της σεζόν. Στη συνέχεια, θα υπάρξει επικοινωνία με τους δικηγόρους ή τους μάνατζέρ σας και ταυτόχρονα θα υπογραφούν τα συμβόλαια που ισχύουν για τη φετινή και την επόμενη σεζόν. Η Γιουβέντους θα κάνει ένα δελτίο Τύπου λέγοντας ότι παραιτούμαστε τέσσερις μηνιαίες πληρωμές για να βοηθήσουμε τον σύλλογο. Σας ευχαριστώ για όλα», έγραφε και άφησε να εννοηθεί πως θα υπήρχαν «μαύρες» πληρωμές στον σύλλογο αλλά δεν θα έπρεπε να φανούν για λόγους εφορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x