Ιταλία

Δεν ανανεώνει με Γιουβέντους ο Κιέζα, τον θέλουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ!

Την ώρα που οι συζητήσεις της Γιουβέντους με τον Φεντερίκο Κιέζα για νέο συμβόλαιο έχουν «παγώσει», Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να… περιμένουν στη γωνία για να τον αποκτήσουν.

Δεν θα… χαλαστεί ιδιαίτερα ο Φεντερίκο Κιέζα από το γεγονός ότι οι επαφές του με τη Γιουβέντους για την επέκταση της συνεργασία των δύο πλευρών έχουν «παγώσει».

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», έχοντας αυτό κατά νου η διοίκηση της «γηραιάς κυρίας», σκοπεύει να τον πουλήσει το καλοκαίρι, δεδομένου του ενδιαφέροντος ομάδων της Premier League.

Και… ποιων ομάδων, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Team Talk» Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη προσεγγίσει την εταιρία που εκπροσωπεί τον Ιταλό εξτρέμ!

Το συμβόλαιο του Κιέζα με την Γιουβέντους λήγει τον Ιούνιο του 2025, με την ιταλική ομάδα να του προσφέρει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας έτσι τα έξι εκατομμύρια ευρώ, αλλά και… τελεσίγραφο να απαντήσει έως το τέλος Απριλίου.

Ο 26χρονος άσος εντάχθηκε στο ρόστερ του συλλόγου από το Τορίνο το καλοκαίρι του 2020, ερχόμενος από τη Φιορεντίνα ενώ τη φετινή σεζόν μετράει επτά γκολ και δύο ασίστ σε 24 συμμετοχές με τη φανέλα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x