Σκωτία

Νέα ήττα για την Αμπερντίν μετά τον ΠΑΟΚ - Τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις για τη Ρέιντζερς

Δεν σηκώνει κεφάλι η Αμπερντίν! Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, έχασε και στην έδρα της Κιλμάρνοκ (2-0). Σπουδαία ανατροπή για τη Ρέιντζερς που με δυο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε 2-1 της Χαρτς.

Πανωλεθρία στο Κιλμάρνοκ για την Αμπερντίν! Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, μετά την ανατροπή και την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τον «δικέφαλο του βορρά» γνώρισε την τέταρτη ήττα της στο πρωτάθλημα (2-0) και βυθίστηκε στην 10η θέση της Premiership μετά από 10 αγωνιστικές.

Κάκιστη εικόνα από την Αμπερντίν με την άμυνα της να κινδυνεύει συνεχώς από τους γηπεδούχους. Το σκορ άνοιξε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με εξαιρετική αντεπίθεση και άψογο τελείωμα του Βασέλ.

Στο 62' ο Άρμστρονγκ με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Αμπερντίν, όμως δυο λεπτά αργότερα ο Γουότκινς εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Ρούμπεζιτς, βγήκε «φάτσα» με τον Ροος και τον νίκησε για το τελικό 2-0.




Στο «Άιμπροξ» η Ρέιντζερς έκανε απίθανη ανατροπή και μείωσε τη διαφορά της στους πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Σέλτικ.

Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν, δέχθηκε την ψυχρολουσία στο 5' αφού οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Σάκλαντ. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, η Ρέιντζερς κέρδισε πέναλτι με τον Τάβερνιερ να αστοχεί.

Στην επανάληψη η ομάδα της Γλασκώβης πίεσε και έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 89' ωστόσο έγινε η αρχή της αντεπίθεσης αφού ο Ντανίλο κέρδισε πέναλτι με τον Τάβερνιερ να μην αστοχεί αυτή τη φορά ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η τεράστια ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90'+3' όταν από τη σέντρα του αρχηγού, ο Ντανίλο νίκησε τον τερματοφύλακα της Χαρτς για το τελικό 2-1!



Tα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο (28/10)

Λίβινγκστον-Νταντί 0-2
Μάδεργουελ-Ρος Κάουντι 3-3
Σεν Μίρεν-Σεντ Τζόνστον 4-0
Χιμπέρνιαν-Σέλτικ 0-0

Κυριακή (29/10)

Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν 2-0
Ρέιντζερς-Χαρτς 2-1

Η επόμενη 11η αγωνιστική


Τρίτη (31/10)

Χιμπέρνιαν-Ρος Κάουντι

Τετάρτη (1/11)
Μάδεργουελ-Αμπερντίν
Νταντί-Ρέιντζερς
Σέλτικ-Σεν Μίρεν
Σεντ Τζόνστον-Κιλμάρνοκ
Χαρτς-Λίβινγκστον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x