Stoiximan Super League

«Κινείται για Τεσέιρα η Ξάνθη»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Skoda Ξάνθης φέρεται να βρίσκεται ο Φελίπε Τεσέιρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρουμάνικου Τύπου.

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν φαίνεται πως καταστρώνει η Skoda Ξάνθη, καθώς στη Ρουμανία αναφέρουν πως οι Ακρίτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φελίπε Τεσέιρα.

Πρόκειται για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πετρολούλ Πλοϊέστι από το 2013.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «adevarul.ro» υποστηρίζει ο ακριτικός σύλλογος έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον 34χρονο άσο, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ του σάιτ αναφέρει πως σημαντικό ρόλο σε αυτή την κίνηση έπαιξε η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη, αφού φέρεται εκείνος να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Μάλιστα, υπάρχουν και δηλώσεις του μάνατζερ του Τεσέιρα, Μαρσέλο Τσιπριάνο, ο οποίος τόνισε: «Ο Φιλίπε (Τεσέιρα) έχει δύο καλές προτάσεις από Τουρκία, μία από το ΑΠΟΕΛ, μία από την Ελλάδα και μία από το Αζερμπαϊτζάν».

Στο παρελθόν ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί, επίσης, στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ενώ έχει παίξει σε Παρί Σεν Ζερμέν, Γουέστ Μπρομ και Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x