Ιταλία

Κινέζοι αγοράζουν την Ίντερ!

Αλλάζει χέρια η Ίντερ! Ο Ερίκ Τοχίρ που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλη κινέζικη εταιρεία, η οποία θα αναλάβει τους «νερατζούρι» στις αρχές Ιουλίου.

Το δυναμικό μπάσιμο των Κινέζων στον χώρο του ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Ο Ερίκ Τοχίρ, νυν ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ίντερ, έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλη κινέζικη εταιρεία για να τους πωλήσει το μερίδιό του.

Ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας, έχει μιλήσει και με τον πρώην πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος κατέχει ακόμη το 29,5% των μετοχών, ενώ και αυτός είναι σύμφωνος να δώσει ένα μεγάλο μέρος τους στους Κινέζους. Συγκεκριμένα, θα πουλήσει το 20%, ενώ ο Τοχίρ θα δώσει το 50% και η κινέζικη εταιρεία «Suning Group» αναμένεται να αποκτήσει το 70% των μετοχών της Ίντερ!

Οι διαπραγματεύσεις της Ίντερ με τους Κινέζους βρίσκονταν σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό, με τους ανθρώπους των δύο πλευρών να έχουν έρθει σε συμφωνία. Το τελικό ραντεβού στο οποίο θα πέσουν και οι υπογραφές, αναμένεται να γίνει στις 30 Ιουνίου και από την 1η Ιουλίου, η μεγάλη κινέζικη εταιρεία θα αναλάβει το... τιμόνι της Ίντερ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x