Γενικά

Διαιτητής στο τηλεοπτικό show των Gladiators ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς θα είναι διαιτητής-κριτής στους θρυλικούς Gladiators, που αναβιώνει το BBC!

Νέα κεφάλαιο στην καριέρα του ανοίγει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ! Ο Άγγλος άλλοτε αρχιδιαιτητής σε Ελλάδα και Αίγυπτο θα είναι διαιτητής-κριτής στους Gladiators, που θα προβάλλεται στο BBC!

Οι Gladiators είναι ένα τηλεοπτικό show, που αναβιώνει το βρετανικό δίκτυο και ο Κλάτενμπεργκ θα είναι ένας εκ των τριών διαιτητών-κριτών. Ο ίδιος, που πρόσφατα αποχώρησε από τη θέση του αρχιδιαιτητή στην Αίγυπτο, δήλωσε στο BBC: «Είναι καταπληκτικό. Όταν γυρίζει κανείς τον χρόνο πίσω, στο 1990, όταν είχαν πρωτοξεκινήσει οι Gladiators, ήταν τόσο επιδραστικοί. Όπου και να πήγαινες, άκουγες για αυτούς.

Όσο μεγάλωνα έβλεπα κάθε εκπομπή. Ο Τζον Άντερσον, που ήταν ο κλασικός και αυθεντικός διαιτητής είναι θρυλικός. Για μένα είναι τιμή και προνόμιο να είμαι μέρος των Gladiators το 2023. Είναι τιμητικό να διαδέχομαι τον Άντερσον.

Έχω διαιτητεύσει ορισμένα από τα πιο μεγάλα ματς στον κόσμο. Όμως, αυτό είναι ένα από τα πιο φοβερά και εκπληκτικά πράγματα που θα κάνω στη ζωή μου
».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x