Stoiximan Super League

Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι του Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα - Κανένα πέναλτι στον Ουάρντα»

Την άποψη ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι εναντίον του Ολυμπιακού και να παίξει με 10 απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά και ότι δεν υπήρξε παράβαση στον Ουάρντα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, διατύπωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Την καθιερωμένη ανάλυσή του -που αναμενόταν ακόμα περισσότερο μετά τις συζητήσεις που προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις την περασμένη αγωνιστική- δημοσιοποίησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό τις διαμαρτυρίες του Ατρόμητου για τα σφυρίγματα του Τσαγκαράκη και την παρουσία του Παπαπέτρου στο VAR.

Σημείωσε λοιπόν ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο χέρι του Σεμέδο, ενώ θα έπρεπε να αποβληθεί ο Μπα για την κλωτσιά του εκτός φάσης. Για τη φάση του Μπουχαλάκη σημείωσε ότι καλώς δέχθηκε κίτρινη, τόνισε ότι το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και με τον Στρούγγη, ενώ εκτίμησε ότι δεν υπήρξε φάουλ του Μπρούμα στο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Όσο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ο Κλάτενμπεργκ συμπεριέλαβε στην ανάλυσή του μόνο τη φάση στην οποία ζήτησε πέναλτι ο «δικέφαλος του Βορρά», εκφράζοντας τη γνώμη ότι καλώς δεν του δόθηκε, καθώς δεν υπάρχει παράβαση του Λόπες στον Ουάρντα.



Διαβάστε επίσης:



Γραμμένος σε Κλάτενμπεργκ: «Αν δεν τους τελειώσεις, θα έχουμε πρόβλημα»

Ασβεστάς: «Καζάνι που βράζει η ΕΠΟ για Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου, Κλάτενμπεργκ»

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζητούν από ΕΠΟ να «τελειώσει» Παπαπέτρου-Τσαγκαράκη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x