Γενικά

Κλάτενμπεργκ στην Daily Mail: «Λύση που εξετάζουν Κολίνα και FIFA οι 60λεπτοι αγώνες»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τόνισε μέσω της στήλης του στην αγγλική εφημερίδα ότι η λύση για να σταματήσουν οι καθυστερήσεις είναι αγώνες διάρκειας... 60’, η οποία μάλιστα ήδη εξετάζεται από τους αρμόδιους!

Την δική του άποψη αλλά και μια είδηση παράλληλα έδωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μέσα από άρθρο του στην «Daily Mail», στο οποίο αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι

Σε αυτό, λοιπόν, ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ τόνισε ότι η λύση για να μην υπάρχουν παράπονα από τις ομάδες όπως συνέβη στην περίπτωση του συναδέλφου του Ντανιέλε Ορσάτο, που σφύριξε την λήξη 10 δευτερόλεπτα νωρίτερα είναι να γίνουν τα ματς διάρκειας μίας «καθαρής» ώρας!

«Νομίζω ότι υπάρχει λύση για όλα αυτά και αυτό είναι η εφαρμογή καθαρού χρόνου 60 λεπτών με το ρολόι να σταματάει αυτόματα κάθε φορά που υπάρχει παύση στο παιχνίδι, μία ιδέα που ο Πιερλουίτζι Κολίνα, η FIFΑ και η IFAB ήδη εξετάζουν. Λειτουργεί καλά στο μπάσκετ και μπορεί να έχει εφαρμογή και στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ.

Και πρόσθεσε εξηγώντας: «Το ρολόι θα σταματάει όταν η μπάλα βγαίνει εκτός ή όταν υπάρχει ένας τραυματισμός όταν ένας διαιτητής δείχνει μία κάρτα και θέλει να κάνει παρατηρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα παιχνίδια θα έχουν την ίδια διάρκεια και θα τελειώσουμε με αυτά τα παράπονα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x