Ισπανία

Κλέβει τον Κεϊτά από τη Γιουνάιτεντ η Σεβίλλη

Έτοιμη να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μπαλντέ Κεϊτά είναι η Σεβίλλη.

Αν και η Γιουνάιτεντ παρουσιαζόταν το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Κεϊτά,η Σεβίλλη είναι αυτή που βρίσκεται μια ανάσα από το να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο εξτρέμ της Λάτσιο έχει συμβόλαιο με τους «Ρωμαίους» για ακόμα ένα χρόνο, όμως είναι απίθανο να παραμείνει και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 22χρονος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Σεβίλλη και το μόνο που απομένει είναι να δώσει τη συγκατάθεση της η Λάτσιο, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Μπαλντέ έχει σκοράρει 13 φορές φέτος και εκτός από τις Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη,βρίσκεται στο στόχαστρο των Γιουβέντους και Ίντερ.

Επιμέλεια:Γιώργος Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x