Γαλλία

«Κλείδωσε» την άνοδο η Μονακό

Την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος εξασφάλισε η Μονακό, που επικράτησε 1-0 της Νιμ εκτός έδρας.

Οι Μονεγάσκοι, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο, ήθελαν βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την άνοδό τους στη Ligue 1 για την επόμενη σεζόν.

Το γκολ του Ιμπραΐμα Τουρέ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αρκετό για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, που πανηγύρισε έξαλα μετά το τέλος του αγώνα την επιστροφή της ομάδας του Πριγκιπάτου στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Γαλλίας έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.


Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x