Ιταλία

Κλείνει στη Σαμπντόρια ο Μπενταλέμπ

Έτοιμος να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Σαμπντόρια φέρεται να είναι ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

Η Σάλκε φαίνεται πως θα καταφέρει να… ξεφορτωθεί τον Ναμπίλ Μπενταλέμπ, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον σε σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα «TuttoMercatoWeb»…

Κι αυτό γιατί, ο διεθνής Αλγερινός μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σαμπντόρια, αναφορικά με τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου των δύο πλευρών και πλέον απομένει να υπάρξει και συμφωνία των «μπλουτσερκιάτι» με τους «βασιλικούς μπλε»!

Ο Μπενταλέμπ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντέιβιντ Βάγκνερ εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να περάσει το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν ως δανεικός στη Νιουκάστλ. Παράλληλα, το όνομά του έχει «παίξει» ξανά στο παρελθόν για αποχώρηση από τη Σάλκε, αλλά ως τώρα δεν υπήρξε οικονομική προσφορά που να ικανοποίησε τη γερμανική ομάδα.

Ο 25χρονος άσος δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου, ενώ έπαιξε στην πρεμιέρα της Bundesliga και τον διασυρμό με 8-0 από τη Μπάγερν Μονάχου… αναγκαστικά, λόγω έλλειψης παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x