Ισπανία

Κλείνει τα αυτιά στην απαίτηση του Ρονάλντο η Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απαιτεί νέο συμβόλαιο με αποδοχές ανάλογες με τον Λιονέλ Μέσι ή έστω τον Νεϊμάρ, ωστόσο η Ρεάλ δεν πρόκειται να του κάνει τη χάρη.

Οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη διοίκηση της Ρεάλ είναι πλέον σε οριακό σημείο. Ο Πορτογάλος σταρ θεωρεί εαυτόν αδικημένο και κατηγορεί τη διοίκηση πως αθέτησε την υπόσχεσή της να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο. Σύμφωνα με τη Marca, ο 32χρονος άσος δεν αποδέχεται το γεγονός ότι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας αμείβεται με πολύ λιγότερα χρήματα από τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ, με αποτέλεσμα να απαιτεί να αποκατασταθεί η… τάξη.

Πάντως η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κάνει η Ρεάλ τη χάρη στον Ρονάλντο. Αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα πολύ σοβαρότερα ζητήματα, όμως η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, και δεν υπάρχει στα άμεσα σχέδια η αναπροσαρμογή συμβολαίου για έναν παίκτη που υπέγραψε μόλις το Νοέμβριο του 2016.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι φήμες πως υπό αυτές τις συνθήκες ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνεται να φύγει το καλοκαίρι και ήδη έχει ρίξει γέφυρες προς την παλιά του ομάδα, Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x