Oλλανδία

Κόβει κάθε συζήτηση για Klassikier με φιλοξενούμενους οπαδούς η Φέγενορντ!

Ανεύθυνη και απαράδεκτη χαρακτήρισε η Φέγενορντ την πιθανότητα μετακίνησης οπαδών στα ντέρμπι με τον Άγιαξ, μετά από επεισόδια σε ματς νέων .

Την απόφαση να κόψει κάθε συζήτηση για την πιθανότητα να διεξάγονται τα μεγάλα ντέρμπι με τον Άγιαξ παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών πήρε η Φέγενορντ.

Το τελευταίο διάστημα, οι ολλανδικές Αρχές μαζί με τις δύο ομάδες κατάστρωναν τα πλάνα τους, προκειμένου να συνυπάρξουν οπαδοί και των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το γεγονός ότι πρόκειται για το πιο «καυτό» ντέρμπι στην Ολλανδία καθιστούσε δύσκολο ένα τέτοιο εγχείρημα. Μάλιστα, φέτος συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που συνυπήρξαν οπαδοί Φέγενορντ και Άγιαξ σε ντέρμπι πρωταθλήματος, αφού η τελευταία ήταν το 2009.

Τέρμα σε αυτές τις συζητήσεις έβαλε η Φέγενορντ, η οποία ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί περαιτέρω, για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετά ευρωπαϊκά ντέρμπι.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, ο λόγος είναι επεισόδια που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες σε ματς νέων. Χαρακτηριστικά, αναφέρει το Άγιαξ-Φέγενορντ για ηλικίες Κ19, το οποίο διεκόπη μετά από επεισόδια στις εξέδρες και ματς της Φέγενορντ στο Άμστερνταμ που σημαδεύτηκε από επίθεση στο πούλμαν της ομάδας και παρέμβαση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x